Over ons

Aandachtproof is ontstaan vanuit de gedachte dat je moet doen wat je na ligt, waar je energie van krijgt en dat wat je een voldaan gevoel geeft. Aandacht geven aan wat echt belangrijk is voor jou.

Fairuz Alaaeldin, eigenaresse van Aandachtproof, (her) ontdekte de rust die zij vond in creƫren, bezig zijn en niet teveel in je hoofd zitten, in.. koken! Het idee om dat te combineren met een andere liefde: het anderen naar de zin maken en goed voor zichzelf (laten) zorgen, maakten Aandachtproof.

Met een persoonlijke achtergrond en voorliefde voor de keuken uit het Midden-Oosten kookt zij heerlijke maaltijden vol geur en kleur. Ook de Marokkaanse keuken wordt zeer gewaardeerd en hoort met zijn smaken ook thuis bij Aandachtproof.

De filosofie van Aandachtproof: ‘eten moet je goed doen’

Alles vers en zonder kunstmatige toevoegingen en suikers (behalve af en toe in onze overheerlijke taarten en gebak). Want eten moet jou, je lijf (en hoofd : ) vooral blij maken, daar staan wij voor!